KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari viikossa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.Liity facebook sivuillemme ja näet kaikki kotiaetsivät koiramme, kaikki eivät ole nettisivuilla.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


123922305_10157522582972056_8444619786266171221_n
123954536_10157522583137056_7935083927668276803_n
124166149_10157522583247056_8838119411577248157_n

LECKIE *tulossa kotihoitoon Suomeen pian*


Todella herttainen noin 3–4-vuotias labbis (mix) poika. Tulee kaikkien koirakavereiden kanssa toimeen ja tykkää ihmisistäkin, vaikka pojalla on ollut rankka historia. Kotihoitajamme pelasti hänet läheisestä pikkukylästä missä lapset kivittivät häntä. Tullut kotihoitajamme hoiviin pienenä, noin 6 kk:n ikäisenä. Leckiellä on leishmania, jota on hoidettu hyvin eikä hänellä olekaan siitä mitään ulkoisia merkkejä. Lääkitys vielä ainakin jonkin aikaa päällä. Tabletit aamuin illoin. Tästä pojasta saa kivan ja uskollisen kaverin. Rokotukset kunnossa ja kastroitu.

Milo ja Chelsea 3
Milo ja Chelsea 2
Milo ja Chelsea 1
Milo ja Chelsea 5
Milo ja Chelsea 6

MILO JA CHELSEA (Milo saanut kodin Espanjasta, Chelsea etsii vielä omaa kotia)


Milo ja Chelsea on noin 9-vuotias koirakaksikko, joka on aina elänyt yhdessä kotikoirina Espanjassa. Koirien omistaja joutui sairaalaan eikä hän enää pysty koiriaan hoitamaan.
Hienoa olisi, jos Milolle ja Chelsealle löytyisi yhteinen koti, mutta voivat etsiä kotia myös erikseen. Molemmat hoidetaan matkustuskuntoon oman kodin löydyttyä. Kiltti kaksikko, joka on tottunut kotikoiran elämään ja jotka todella ansaitsivat vielä yhteisen hyvän loppuelämän.

Pongo 1
Pongo 2
Pongo 3

PONGO


2-vuotias pode, joka erittäin ystävällinen kaikille koirille ja ihmisille. Tietoja päivitetään piakkoin.

Veera 1
Veera 4
Veera 2
Veera 3

 VEERA


Veera on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset. Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy

Venla 1
Venla 2
Venla 3

VENLA


Venla on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn, joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy.

Loulou 4
Loulou 1
Loulou 3
Loulou 2
Loulou8
Loulou 5
Loulou 6
Loulou 7

LOULOU JA PENNUT *Loulou tulossa kotihoitoon Suomeen*


Suloinen tyttö, joka kaipaisi omaa ymmärtäväistä ja herkälle koiran sopivaa kotia. Ikää niin 2 vuotta. Painoa tytöllä on alle 8 kg, joten kovin isosta ladystä ei ole kyse. Tämä tyttö on todella kiltti ja ystävällinen, hiukan ehkä epävarma aluksi mutta pahaa hän ei halua kenellekään. Tästä tulee kuoriutumaan varmasti todella sydänkäpynen ja kiva lenkkikaveri, kunhan saa lisää luottamusta meihin kaksijalkaisiin. Steriloidaan pian ja rokotukset kunnossa.


Loulou löydettiin tiineenä ja hän synnytti kotihoidossa 3 pentua, 2 tyttö ja yhden pojan. Pennut ovat nyt noin 3 viikon ikäisiä ja ovat myös adoptoitavissa ja matkustavat Suomeen, kun ikä sallii (n. 5-6 kk). Isän epäillään olevan samassa yhteydessä pelastettu uros, joka on suunnilleen samankokoinen Louloun kanssa. Varmuutta ei ole, joten se minkä kokoisiksi ja minkä luonteisiksi pennut kasvavat on aina rescuekoirapentujen tapaan arvoitus. 

Faith 2
Faith 1
Faith 5
Faith 3
Faith 4

FAITH

 

Faith on 8-vuotias akita mix? narttu. Hän on tullut kasvattajalta, jossa on pidetty vain pentukoneena ja hän onkin synnyttänyt useat pennut. Verikokeissa ilmennyt leishmania, johon on saanut lääkitystä ja allopurinol tabletti on käytössä päivittäin. Verikokeita tulee säännöllisesti ottaa. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Vain rodun tuntevaan kotiin.

Ete
ete1
ete2
ete3

ETE


Ete on noin 8 v bodeguero uros.
Ete on rauhallinen,hiukan ujohko pieni mies. Etellä kestää hetken että rentoutuu uusien ihmisten kanssa.
Etelle olisi mukava jos kotona olisi koirakaveri odottamassa. Ete kaipaa kuitenkin ennenkaikkea rohkaisevaa ja rauhallista kotia jossa hänelle olisi paljon aikaa ja rakkautta.
Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna kun koti löytyy, kastroidaan ja rokotetaan. Veritestit myös uusitaan ennen lähtöä, tällä hetkellä ei tiedossa olevia sairauksia


Rocco 1
Rocco 3
Rocco 13
Rocco 4
Rocco 12
Rocco 6
Rocco 8
Rocco 9
Rocco 11
Rocco 2

ROCCO


Rocco noin 8-vuotias iso uros. Hän on ystävällinen ja iloinen hännänheiluttaja. Poika etsii kotia vain omakotitalosta missä on pihaa mitä tallustella ja sohvapaikka sisällä. Rocco on ok narttujen kanssa ja onkin tottunut useamman tytön laumassa olemaan. Lapset yli 12 v. ovat ok, sillä Rocco on toisinaan aika innokas hyppimään. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Billy 2
Billy 3
Billy 5
Billy 4
Billy 1

BILLY *tullpssa Suomeen kotihoitoon pian*

Billy noin vuoden vanha beagle uros. Hänet on pelastettu suoraan kasvattajalta, joten ihan ilmeisesti aito ja oikea beagle. Painoa on pojalla noin 14 kiloa.

 

Billy on niin ystävällinen ja sosiaalinen, ja kovasti olisi halunnut lähteä mukaan uusiin seikkailuihin, kun aktiivimme kävi häntä Espanjassa tervehtimässä. Tästä saa mitä upeimman lenkkikaverin, joka varmasti jaksaa juoksuttaa sekä isännän että emännän kesäkuntoon. Kastroitu ja rokotukset kunnossa, ei todettuja tauteja. Iloinen poika ja käytös kuten beaglella yleensä. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Lisbeth ja pennut 12
Lisbeth ja pennut 5
Lisbeth ja pennut 6
Lisbeth ja pennut 7
Lisbeth ja pennut 8
Lisbeth ja pennut 9
Lisbeth ja pennut 10
Lisbeth ja pennut 11
Lisbeth ja pennut 1
Lisbeth ja pennut 2
Lisbeth ja pennut 3
Lisbeth ja pennut 4

LISBETH JA 7 PENTUA, Lisbeth varattu pennut vielä vailla koteja

 

Lisbethin löysi eläinlääkäri viimeisillään tiineenä. Koirasta ei löytynyt sirua eikä mitään tietoja omistajasta saatu. Eläinlääkäri otti yhteyttä yhteistyökumppaniimme ja pyysi pian synnyttävälle tytölle paikkaa. Lisbeth synnyttikin 3 päivää turvaan pääsyn jälkeen 7 suloista pentua. Lisbeth on ratonero ja ehkä jostain pentutehtaasta hylätty koska pennutkin vaikuttavat ratoneroilta.


Todella herttainen, nuori tyttö, joka tulee heti hakemaan huomiota ja hellyyttä. Todella hyvä äiti pennuilleen ja kova huolehtimaan vauvoistaan.

Bret 2
Bret 1
Bret 7
Bret 3
Bret 4
Bret 5
Bret 6
Bret 8

BRET *tulossa Suomeen kotihoitoon pian*

 

Bret on n. 4-vuotias bretoni uros. Bret on ollut pienen elämänsä pihakoirana ketjun perässä ja on nyt turvassa hoitopaikassa. Bret arkailee hieman miehiä. Muut koirat ok. Bret tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Ebony 2
Ebony 1

EBONY *tulossa Suomeen kotihoitoon pian*

 

Ebony on n. 11-vuotias isohko labbis mix tyttö. Ebony on ollut elämänsä kotikoirana, mutta n. kaksi vuotta sitten omistajat muuttivat takaisin kotimaahansa ja jättivät koiran Espanjaan. Ebony kaipaisi kovasti vielä loppuelämänsä saada viettää kotikoirana sohvalla köllötellen, pikku lenkkejä tehden, maukasta ruokaa syöden ja emännän/isännän vieressä makoillen. Ebony on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä takia. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.