KOIRAT ESPANJASSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Espanjassa yhteistyötarhoillamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.Liity facebook sivuillemme ja näet kaikki kotiaetsivät koiramme, kaikki eivät ole nettisivuilla.

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


tasha
tasha1
tasha2
tasha4

TASHA


Tasha äiti ( mm Maisyn, Maurin ja Marcon emo) löytyi vuorilta viimeisillään tiineenä. Pian turvaan pääsyn jälkeen tyttö synnytti 8 suloista pentua, jotka kaikki on hoitanut mallikkaasti ja erittäin tunnollisesti. Tashan ikä arvio on n 2 vuotta. Säkä 45-50 cm painoa n 20 kg eli keskikokoinen tyttö.
Tasha on muiden koirien seurassa ystävällinen ja kiltti. Kävelee hienosti hihnassa
Tasha on myös kissojen kanssa ok, mutta kanalan hoitajaksi hänestä ei ole sillä  jahtaa kanoja.

Upea nuori koira josta saa kivan koiran lenkkeilyyn, vaeltamiseen, harrastuksiin. Tasha steriloidaan pian ja rokotukset laitetaan kuntoon. Hän olisi pian valmis omaan kotiin.

Veera 1
Veera 4
Veera 2
Veera 3

 VEERA


Veera on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset. Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy

Venla 1
Venla 2
Venla 3

VENLA


Venla on n. 1.5-vuotias saksanpaimenkoira mix(?). Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn, joka haki heidät turvaan. Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa. Reippaat, iloiset sisarukset Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon, kun oma koti löytyy.

Pipa
Pipa2

PIPA


Pipa on pikkuinen yorkki mix? Tyttönen painoa 5.4 kg ja ikää 7 v

Pipa on tullut kasvattajalta. Pipa on ollut ilmeisesti pentukoneena ja hylätty kun on tehnyt tarpeeksi pentuja.

Pipa ei pidä pikkukoirista, hän ei siis sovi muiden pikku koirien kanssa samaan kotiin. Isot koirat on Pipan mieleen tai hän voi myös olla ainokaisena.

Sopiva pikkukoira rauhalliseen elämään, uskolliseksi ystäväksi kävelyille ja tv:n katseluun. Tyttö on steriloitu ja valmiina lähtemaään omaan kotiin.

Pampam
Pampam2

PAMPAM


Pampam on n2 vuotias pikku podenco (7kg) uros.

Pampam oli todella hermostunut aluksi kun tuli hoitopaikkaan, ilmeisesti elämä metsästäjän koirana ei ollut helppoa. Poika on selkeästi rauhoittunut nyt kotihoitajamme luona Espanjassa ja hän selkeästi nauttii turvallisesta elämästä, jossa koiria kohdellaan hyvin. Poika on kastroitu ja rokotukset ajan tasalla.

Podenco rotuun kannattaa tutustua etukäteen, mikäli rotu ei ole ennestään tuttu.

Harry 2 5
Harry 2 1
Harry 2 2
Harry 2 6
Harry 2 4
Harry 2 7

HARRY 2


Harry on n 13-v pienikokoinen uros. Hän on elänyt kotikoirana, on tottunut lapsiin ja tykkää kaikista ihmisistä. Herra toivoisi vielä loppuelämän kotia, jossa saisi rauhassa elää nauttien pikku köpöttelyistä ulkona, maukkaista aterioista ja oman ihmisen/ihmisten rakkaudesta.


Harry on kastroitu ja rokotettu. Harry on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä vuoksi.

Faith.
Faith2
faith3
faith4
faith5
faith6
faith7
faith8
faith9


FAITH

Faith on 8 v akita mix? narttu.

Hän on tullut kasvattajalta, jossa on pidetty vain pentukoneena ja hän onkin synnyttänyt useat pennut.

Verikokeissa ilmennyt leishmania johon on saanut lääkitystä ja allopurinol tabletti on käytössä päivittäin. Leishmania on hyvin hallinnassa ja selkeästi karvapeite kohentunut lääkityksen aloittamisen jälkeen. muutenkin tyttö tosi pirteä ja aktiivinen neito. Nauttisi varmasti Suomen viileämmästä ilmastosta.

Verikokeita tulee kuitenkin vielä säännöllisesti 1-2 kertaa vuodessa ottaa eläinlääkärin ohjeen mukaisesti ja tablettilääkitystä jatkaa.

Faith asustelee sopuistasti koirakavereidensa kanssa. Tyttö vaatii kuitenkin kodin, jossa ymmärretään rotua ja tiedetään rodun vaatimukset.

Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Sopivan kodin löydyttyä yhdistys tukee Faithin kulukorvausta, tyttö on yhdistyksen erityisadoptio.


Josie
Josie2

JOSIE


Josie on n 8 v pikkuinen podenco tyttönen. 
Josie on tullut Jessien ( esittely myös tällä sivulla) kanssa samalta metsästäjältä. Metsästäjä luopui näistä kaveruksista koskaei kuulemma ollut enää käyttöä koirille.
Josie on kaikesta huolimatta iloinen ja reipas eikä ujostele uusia ihmisiä tai paikkoja. Hauska kaveri vaikka juoksulenkeille. Rohkeana koirana sopii monenlaiseen perheeseen.


Jos rotu ei entuudestaan tuttu,niin podencoon kannattaa tutustua ennen kotiselvityksen täyttämistä.

Vicki
Vicki1
Vicki2
Vicki3
Vicki4


VICKI 


Vicki n 7 v pienikokoinen husky mix tyttönen, jolla painoa n 18 kg
Erittäin kiltti mutta ainakin uusia ihmisiä kohtaan aluksi vetäytyvä ja ujo.
Vicki on leishmania positiivinen ja lääkitys on aloitettu Espanjassa ja tauti on hyvin hallinnassa nyt.
Ei sovi pikkulapsi perheeseen.
Hänelle paras on rauhallinen koti ja joku kiva koirakaveri seurana sekä oma ihminen jolla on kärsivällisyyttä antaa aikaa tälle herkälle ja ujolle tytölle kasvattaa luottamus ihmiseen takaisin
Vicki etsii kokenutta koirakokemusta omaavaa kotia
Vicki on steriloitu ja kaikki rokotukset on kunnossa, veritesteissä ei ole löytynyt mitään poikkeavaa.

sw
swe445
swee
swee2
sweep
sweep44

SWEEP  *Varattu*


Nyt olisi tarjolla todellista herramies seuraa! Arvokkaasti käyttäytyvä Sweep etsii omaa ihmistä ja loppuelämän kotia kaikilla herkuilla.

Sweep on n. 9 kiloinen komea uros jolla ikää arviolta noin 9v.
Sweep on rauhallinen, kiltti ja ystävällinen. Sweep tykkää muista koirista ja onkin koko elämänsa asusellut koirakaverin kanssa. Olsipa kiva, jos tulevassa kodissa olisi joku kiva kaveri tälle hurmurille. Sweep on kastroitu ja rokotukset on pojalla voimassa, passi siis ajan tasalla ja valmis matkustamaan oman ihmisen luo.

Floss ja pennut
Pentu 1
Pentu 2
Pentu 3
PEntu 4
Pentu 5
Floss ja pennut 2
Floss

FLOSS JA PENNUT


Floss äiti löytyi campolta viiden pentunsa kanssa. 4 poikaa ja 1 tyttö. Äidin iäksi on arvioitu n. 3-4 vuotta ja painoa hänellä on n. 11 kg.
Heidät otettiin heti turvaan.
Äiti hoitaa hienosti pentunsa, jotka ovat vasta muutaman viikon ikäisiä.

tom1
tom2
tom3
tom4

TOMHiukan ujo nuorimies jolla ikää 4v ja ilmeisesti samasta pentueesta Whoopyn, Blackyn ja Sophien kanssa. Todella kiltti ihmisille ja tottunut elämään isossakin koiralaumassa sopuisasti. Painoa pojalla noin 7kg. Kastroitu ja rokotettu, veritestit ok. Mielellään toisen koiran tai koirien kaveriksi ja kärsivällisen kotiin, jossa annetaan aikaa ja rakkautta sopeutua rauhassa kotielämään. Suloinen poika syliin ja lenkille.

Elsa 3
Elsa 4
elsa..
Elsa1
Elsa2


ELSA

Elsa n 1.5 v saksanpaimenkoira.
Kasvattaja oli vienyt sisarukset tarhalle, jättänyt sinne ja sieltä oli otettu yhteyttä Lesleyyn joka haki heidät turvaan.
Miksi kasvattaja heistä luopui ei ole tietoa.
Elsa on reipas ja rohkea neiti ja heti tekemässä tuttavuutta ja hakemassa rapsutuksia ja huomiota. Aktiivinen ja iloinen tyttö josta saa hienon seuralaisen lenkille ja harrastamiseen.
Laitetaan asianmukaisesti lähtökuntoon kun oma koti löytyy. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Kaikki veritesti olleet kunnossa.

Coco 1
Coco 2
Coco 3

COCO


Coco on 11-vuotias westie uros. Herra on ollut perhekoirana koko elämänsä, mutta sai lähtöpassit, kun oli näykkäissyt perheen pientä lasta (näin kerrotaan, mikä sitten on totuus, on ihan eri asia).


Cocolle etsitään rauhallista aikuiskotia, missä saa nauttia elämänsä senioripäivät. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy. Coco on yhdistyksen erityisadoptio.

Rita
Rita2
Rita3

RITA


Rita on n 10 v bodeguero hyvin pieni noin 3-4 kg

Rita on elänyt luultavasti kurjan elämän.

Kotihoitajamme Espanjassa löysi hänet kylässä missä asuu n 1.5 v sitten todella kurjassa kunnossa

Nyt on Rita siinä kunnossa, että olisi valmis omaan kotiin.

Häneltä on jouduttu poistamaan yhtä hammasta lukuun ottamatta kaikki hampaat.koska suussa olevat hampaat oli joko katki tai mätiä sekä heikon ravinnon vuoksi niin huonokuntosia

Rita ansaitsisi eläkepäiviksi kodin missä saa rakkautta lämpöä hoivaa ja ravitsevaa ruokaa

Emännän /isännän vieressä köllöttelyä sohvalla.

Rita on ikänsä vuoksi yhdistyksen erityisadoptio.

Rose
Rose2

ROSE


Rose on n. 6 vuotias ja n. 4 kg pikkunen yorkki mix tyttönen.Luonteeltaan
lempeä ja kiltti. Tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Rose sopii myös muiden pikkukoirien kaveriksi. Tyttö on steriloitu ja rokotettu. Tästä saa todella suloisen kaverin.

Amanda
Amanda2

AMANDA


Amanda on n 4v pienikokoinen tyttö, jolla painoa n 6 kg. Amanda on ilmeisesti ollut pentukoneena ja ns kasvattajalta pelastettu. Amanda on suloinen neito , joka arvostaa kodin lämpöä ja oma aihmistä. Asustelee nyt usean muun koirakaverin kanssa isossa laumassa. Steriloitu ja rokotettu, olisi valmiina lähtemään omaan kotiin kainaloiseksi.

Lissu23
Lissu2

LISSU


Lissu on n. 6 v pikkuinen narttu, jolla painoa on  vajaa 7 kg
Lissu on kasvattajalta tullut ja ilmeisesti myöskin tehnyt uran pentukoneena. Nyt tämä pikkuinen Lissu todellakin ansaitsee loppuelämän oman, turvallisen kodin jossa saa huomiota ihan vaan kotikoirana ja karvakaverina. Vakmiina matkustamaan steriloituna ja rokotettuna.


Karo
Karo2

KARO


Karo on n. 9 v. pikkuinen n. 6 kg yorkkityttönen.
Karo on kasvattajalta tullut, ja toiminut vuosia pentutehtaana. Nyt olisi vihdoin Karon vuoro saaada oma elämä ja oma rakastava ihminen tai jopa useampi hellittelijä. Tästä saat varmaan kiitollisuudella ja rajattomalla rakkaudella olevan paketin kainaloon nukkumaan sekä viemään sinut säännöllisille kävelylenkeille. Todella ihana pikkuinen tyttö, valmiina lähtöön.


Heta2
HEta

HETAHeta on n. viisi vuotias pikkuinen n. 5 kg narttu.
Heta on tullut kasvattajalta, joten ilmeisesti pennutettu joitain kertoja. Heta sopeutui uuteen elämän tyyliin helposti kotihoitajamme luona ja varmasti sopeutuisi myös kainalokoiraksi vihsoin omaan rakastavaan kotiin. Iloinen pikkuveijari joka on valmiina jakamaan rakkautta omalle ihmiseleen. Heta on valmiina lähtemään omaan kotiin.


Lulu5

LULU 


Lulu on n. 9 v pikkuinen tyttö, jolla painoa n. 6 kg.
Lulu on kasvattajalta tullut. Sopeutui hyvin elelemään isossamkoiralaumassa hoitajamme luona. Ihana tyttö joka olisi nyt ansainnut ihanan kotielämän. Tästä saa todella hertaisen, yorkkimaisen kaverin. 


Nelly23

NELLYNelly on n. 8 v pikku neitonen, joka muistuttaa paljon yorkkia. Painoa  tällä tytöllä on nyt n. 8 kg.
Nelly on kasvattajalta tullut, joten voimme arvata hänen toimineen pentukoneena. Nyt Nelly on turvassa kotihoitajamme luona ja totuttelee vapaampaan elämään muiden koirien iloisessa laumassa. Nelly on steriloitu ja olisi valmiina kotiutumaan jonkun omaksi kainaloiseksi ja lenkkikaveriksi. 


Lena

LENALena on n. 9 v. pikkuinen n. 7 kiloinen yorkki tyttönen. 
Lena on tullut suoraan kasvattajalta, kun ura pentutehtaana on päättynyt. Tämä pikkuinen tyttö ansaitsee rakastavan kodin ja omaa huomiota jota jokainen pikkuinen ja isompikin koira tarvisee. Ihana Lena sopii rauhalliseen elämäntyyliin ja mukaville kävelyretkille ihmettelmään isoa maailmaa, joka on jäänyt paljolti näkemättä.  Lena neiti on valmiina lähtemään omaan kotiin steriloituna ja rokotettuna.


Mindi

MINDI


Mindi on n. 8 v pikkuinen vajaa 5 kg painava tyttö.
Kasvattaja on luopunut pikku Mindistä. Pikkuinen Mindi on myös toiminut pentutehtana ja ansaitsee nyt ikioman kodin jossa saa ihan omana itsenään huomiota kotikoirana. 


CA
Carina2

CARINACarina on n 8 v pikkuinen narttu.  Carinalla on painoa  n. 4 kg, joten pienestä tytöstä on kysymys. Ehkä tämäkin tyttö puhkeaa kukkaan vielä omassa kodissaa.
Kasvattaja on luopunut tästäkin upeasta tytöstä ja on nyt kotihoitajamme hyvässä huomassa odottamassa matkaa Suomeen omaan kotiin. Valmiina lähtöön.

Luke_1
Luke_2
Luke_5
Luke_4
Luke_3

LUKE


Luke on noin 3-vuotias pinseri mix (?) uros. Painoa pojalla noin 7 kg. Luke on iloinen ja reipas. Poika tykkää muista koirista ja ihmiset ovat myös mukava juttu. Luke tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Loura
Loura2
Loura3

LOURA


Loura on noin vuoden ikäinen pikkuinen, n 10 kg narttu.

Metsästäjä on hylännyt Louran tarpeettomana, mistä voisi päätellä että hän ei ole kovin hyvä metsästämään.
Loura on iloinen, reipas ja luottavainen tyttö,joka  ei arastele uusiakaan ihmisiä. Lourakin haluaisi oman kodin ja odottaa valmiina lähtöön steriloituna ja rokotettuna.

Jessie2022
Jessie2

JESSIE


Jessie on pienikokoinen n,7 kiloinen, 9 v podenco tyttö. Hän on tullut metsästäjältä, jolla ei ole eää ollut käyttöä Jessielle.

Jessie on reipas ja iloinen,eikä ujostele uusia ihmisiä tai paikkoja. Hän toivoisi loppuelämän kotia,pehmeää petiä ja hyvää ruokaa. Omaa rakasta emäntää tai isäntää,joka ei hylkää.

Willy_1
Willy_2
Willy_3

WILLY


Willy on noin 9-vuotias keskikokoinen podenco uros. Hänet on löydetty ja viety kunnalliselle tarhalle, josta yhteistyötarhamme Espanjassa haki hänet turvaan. Poika on luultavasti entinen metsästäjän koira, mutta tarkkaa tietoa menneisyydestä ei ole.


Willyllä on toinen silmä poistettu, sillä silmä oli sokeutunut kaihin vuoksi. Poika on alkuun hiukan varauksellinen uusia ihmisiä tavatessaan. Hän vaatii perheen, jossa osataan antaa aikaa ja jossa on kärsivällisyyttä totuttaa kovia kokenutta koiraa uuteen, onnellisempaan elämään.


Ennen kotiselvityksen tekemistä kannattaa tutustua podenco rotuun, mikäli se ei ole aiemmin tuttu. Willy tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy, eli kastroidaan pian ja rokotukset on jo aloitettu.

Enya
Enya2

ENYA


Enya on n.2v pikkuruinen yorkkityttö,tullut kasvattajalta.

Aran oloinen, mutta utelias neitonen etsii turvallista ja ymmärtäväistä loppuelämän kotia tosi tarkoituksella .

Trufa
Trufa E2

TRUFA


Trufa on n 2.5 vuotias pointer mix narttu.
Trufa on ollut metsästäjällä, josta hänet haettiin kun Trufa oli synnyttänyt 8 pentua. Pennuista vain kaksi selvisi,muut menehtyivät parvoon.

Trufa on innokas leikkimään.Rakastaa vesileikkejä.
Tulee hienosti toimeen urosten ja narttujen kanssa ja  tykkää kaikista ihmisistä.
Ihan pikkulapsiperheen koira ei ole innokkuutensa ja vauhdikkuutensa vuoksi kuitenkaan ole.

Afrika
Africa2
Africa3

AFRIKA


Afrika on vajaa kaksi vuotias galgo mix narttu.
Afrika löydettiin vilkkaan tien sivulta jossa tyttö makoili yksinään. Hänellä todettiin parvo ,mutta hän selvisi siitä.

Afrika on urosten kanssa erittäin leikkisä ja hienosti tulee toimeen.
Nartuista ei tietoa, joten Afrika hakee kotia jossa uros kamu tai ainokaisena käy myös

Hihnassa kävelee nätisti.

Sofia

SOFIA


Sofia on n.7vuotias yorkki tyttö,jonka kasvattaja on luovuttanut.'

Lisätietoa tulossa.

Lara
Lara 2

LARA


Lara on n 7-8 v keskikokoinen narttu.
Lara on erittäin leikkisä ja hänen paras leikkikamu tarhalla on pongo ja he ovat aina yhdessä ulkona
Täydellisessä tapauksessa Lara ja pongo saisi yhteisen kodin.

Lara on viettänyt tarhalla useamman vuoden hänelle olisi huippu jos hän pääsisi vielä kotiin nauttimaan ansaittuja eläkepäiviä

Pongo
Pongo E

PONGO


Pongo on nuori keskikokoinen uros.
Pongo on löytynyt campolta ei sirua eikä kukaan ole koiraa kysellyt 21 päivän aikana.

Pongo on hiukan hermostunut ja varuillaan alussa uusia ihmisiä tavatessaan mutta tutustuttuaan rentoutuu
 kyllä pian.
Pongo on super hyvä ystävä Laran kanssa ja he ovat päivittäin yhtä aikaa tarhan pihalla ja leikkivät ja painivat.

Anna_

ANNA


Anna on n. 2 vuotias podenco tyttönen. Anna on metsästäjän hylkäämä.

Lisätietoa tulossa.

Star_

STAR


Star pikkuinen bodeguero tyttönen ikää n 3-4 vuotta.
Löydetty kadulta täynnä kirppuja ja matoja,mutta nyt on hoidettu kuntoon ja hän olisi valmiina omaan kotiin.

Josh!
Josh3
Josh!!

JOSH


Josh on todella kiltti ja herttainen pieni poika. Painoa tällä minimiehellä on 4,6kg , mutta rakkautta ja ystävällisyyttä painoonsa nähden tonneittain. Josh on alunperin kasvattajalta pentutehtaasta pelastettu ja odottelee nyt omaa kotiaan yhteistyökumppanimme luona Espanjassa. Siellä hän on sopuisasti kymmenien muiden pikkukoirien kanssa. Pojalla on ikää 6v, eli mies parhaassa iässä.
Tästä saa joku ihanan kaverin kunhan vaan antaa aikaa ja kärsivällisyyttä, että pikkuinen saa mahdollisuuden oppia mitä kaikkea kotikoiran elämä meillä täällä Suomessa tarkoittaa. Joshin kaikki verikoetulokset on puhtaat, rokotukset on kunnossa ja kastroidaan ennen Suomeen tuloa.

Lewis
Lewis2

LEWIS


Lewis on n 1.5 vuotias pinseri mix uros jolla on painoa 8.5 kg.
Hän on nuori, aktiivinen koira ja vauhdikas ilopilleri, joka tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa.

Migula
Migula2

MIGULA


Migula on pieni tyttö jolla painoa 3,8kg ja ikää n 8,5v. Suloinen ja Kiltti neito joka pelastettu pentutehtaasta. Steriloitu ja rokotettu. Tämä herttainen pikkuinen olisi vailla omaa rakastavaa kotia jossa opetetaan kärsivällisyydellä ja rakkaudella kotikoorana nauttimaan oikeasta koiran elämästä

Hank e
HAnk2

HANKHank on bretoni mix poika, joka otettu turvaan Espanjassa yhteistyökumppanimme luo. Hank on reipas eikä ole ujoatellutvyhtään vieraita ihmisiä eikä uusia koirakavereita, tulee hyvin kaikkien kanssa juttuun. Ikää pojalla on n 6v. Hank on mukava koira , josta saa kivan kaverin lenkkeilyyn, retkeilyyn ja sohvalle. Kastroitu ja rokotukset kunnossa, valmiina omaan kotiin.