KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa.

Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät facebook sivuiltamme oheisen linkin kautta.

Facebooksivuillamme on paljon lisää kotiaetsiviä, tervetuloa tutustumaan!

 


(kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle)


Tom 1
Tom 4
Tom 2
Tom 3

TOM


Tom on noin 2-vuotias uros. Erittäin komea kaveri, joka asui erittäin huonoissa olosuhteissa ketjukoirina, eikä hänellä ollut edes suojaa sateelta. Vapaaehtoiset kuulivat Tomin surullisesta kohtalosta ja menivät omistajan puheille ja saivat puhuttua niin että omistaja luopui Tomista. Nyt Tom nauttii täysin rinnoin vapaudesta ja rakastaa juoksennella ympäri tiluksia ja leikkiä.  Ei ole tottunut hihnassa kävelyyn, joten tarvitsee toki paljon koulutusta. Ei ensikoiraksi. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Catahoulianleopardikoiran pennut 2
Catahoulianleopardikoiran pennut 1
Catahoulianleopardikoiran pennut 6
Catahoulianleopardikoiran pennut 7
Catahoulianleopardikoiran pennut 3
Catahoulianleopardikoiran pennut 4
Catahoulianleopardikoiran pennut 5
Catahoulianleopardikoiran pennut 8
Catahoulianleopardikoiran pennut 24
Catahoulianleopardikoiran pennut 23
Catahoulianleopardikoiran pennut 25
Catahoulianleopardikoiran pennut 22
Catahoulianleopardikoiran pennut 26
Catahoulianleopardikoiran pennut 11
Catahoulianleopardikoiran pennut 12
Catahoulianleopardikoiran pennut 13
Catahoulianleopardikoiran pennut 14
Catahoulianleopardikoiran pennut 15
Catahoulianleopardikoiran pennut 16
Catahoulianleopardikoiran pennut 17
Catahoulianleopardikoiran pennut 18
Catahoulianleopardikoiran pennut 19
Catahoulianleopardikoiran pennut 20
Catahoulianleopardikoiran pennut 21

CATAHOULIANLEOPARDIKOIRAN PENTUJA (1 tyttö ja 1 poika)

 

Toukokuussa 2021 syntynyt pentue, joka pelastettu alun perin turvaan ns. rotukasvattajalta, joka ei pentueesta pystynyt kunnolla huolehtimaan. Kaksi pennuista tullut jo aiemmin Suomeen. Max poika vielä kotihoidossa ja toinen jo saanut oman kodin.

Todella herttaisia ja pehmeäluonteisia mutta vaativat rotunsa omaisesti kodin maalta, isolta tontilta. Unkarissa olevat pennut ovat olleet jo yli puoli vuotta hyvässä hoidossa yhteistyökumppanimme luona sosiaalistuen ihmisiin ja muihin koiriin. Todella upea pentue, joista jokainen upea yksilö ansaitsee kodin, joka ymmärtää tämänkin rodun arvon ja vaatimukset.

Pentueesta jäljellä vielä 1 tyttö ja 1 poika. Tyttöpentu tulossa Suomeen kotihoitoon pian!

Eco 1
Eco 7
Eco 5
Eco 10
Eco 2
Eco 3
Eco 4
Eco 6
Eco 8
Eco 9

ECO


Eco on noin 4-vuotias siperian husky mix uros. Poika tuotiin Svenjan tarhalle koska hänestä haluttiin eroon. Eco rotunsa mukaisesti rakastaa ulkoilla, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä koirakaveri häntä odottelee. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Georgie 1
Georgie 2
Georgie 6
Georgie 7
Georgie 8
Georgie 3
Georgie 4
Georgie 5

GEORGIE


George on noin 2–3-vuotias, isokokoinen uros, Hän on rauhallinen ja rento, mutta epäluuloinen alkuun tuntemattomia kohtaan. Georgie tarvitsee koulutusta, johdonmukaisuutta ja kärsivällisyyttä, jotta ei ota kodissa johtajan paikkaa. Georgelle etsitään koirakokemusta omaavaa omistajaa.


Georgie etsii kotia ainoastaan maalta, missä on pihaa missä tallustella, hän ei ole kerrostalo koira, eikä ole myöskään aitauksessa pihalla pidettävä. Georgie tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun oikea koti löytyy.

Arja 1
Arja 2
Arja 3

ARJA


Arja on noin 3-v pienikokoinen narttu. Hän on ollut kotikoirana, mutta vanhempi omistaja kuoli ja kukaan sukulaisista ei koiraa halunnut pitää. Pieni Arja odottelee kotihoitajan luona Unkarissa turvassa nyt oman kodin löytymistä. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Kedves 1
Kedves¨6
Kedves 2
Kedves 5
Kedves 3
Kedves 4

KEDVES


Kedves on noin 3-vuotias tappotarhalta pelastettu narttu. Hän on hyvin ujo, jopa hyvin pidättyväinen. Tytön nimi Kedves tarkoittaa suomeksi mukava/ystävällinen. Kun hän tuli Svenjan luokse, hän seisoi niin eksyksissä, eikä tiennyt mitä tehdä. Koirat, jotka ovat olleet tarhalla pitkään, toivottivat Kedvesin tervetulleeksi ja saivat hänet ymmärtämään, ettei hänen tarvitse enää pelätä. Rauhallisessa kodissa, jossa tyttö saa paljon huomiota, tulee hänestä varmasti loistava kumppani. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Vicky 2
Vicky 1
Vicky 3
Vicky 4

VICKY


Vicky on noin 2-3-vuotias narttu. Hänet on pelastettu tappotarhalta, jonne tyttö oli dumpattu syystä, josta ei ole tietoa. Vicky on seurallinen, vilkas ja iloinen. Hänen lempipuuhaansa on keppien heittely. Vicky rakastaa olla ihmisen lähellä ja hänelle paras on koti, jossa ei tule kovin pitkiä yksinoloja. Vicky tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun oma koti löytyy.

Hattyli 1
Hattyli 2
Hattyli 3
Hattyli 4

HATTYLI


Hattyli on noin 5-vuotias uros. Tykkää kuljetella palloja, keppejä ym. pihalla.
On reipas ja ystävällinen. Etsii kotia omakotitalosta, missä olisi pihaa tallusteluun ja keppien heittelyyn. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

Blecki 1
Blecki 6
Blecki 3
Blecki 4
Blecki 5
Blecki 2

BLECKI

 

Blecki on n 2–3 v mudi uros. Bleckillä on toinen etujalka amputoitu onnettomuudessa loukkaantumisen vuoksi. Se ei kuitenkaan ole hänen menoaan haitannut. Hyvin kulkee kolmella jalalla ja on iloinen ja leikkisä. Blecki on yksi Ukrainasta pelastetuista. Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.

minie5
minnie
minnie2
minnie3
minnie4

MINNIE


Minnie on 6kk ikäinen pienikokoinen tyttöpentu, jonka säkäkorkeus on n 25-30 cm.
Minnie on haettu paikasta jossa ei koirien hyvinvointi ollut kovin korkealla, vaan koirat eleli ahtaasti ja sotkuisessa tilassa.
Nyt on pikku Minnie saatu sieltä turvaan ja hänestä kuoriutuu varmasti iloinen kaveri, kunhan hiukan rohkaistuu. Muiden koirien kanss eleily siis sujuuu ongelmita.
Minniellä on rokotukset voimassa, valmiina ikiomaan kotiin. Steriloita iän salliessa.

skpike
sp
spi
spik2
spike

SPIKY

Spiky on n. 3-4 v pienikokoinen uros, jonka säkäkorkeus on n. 25-30 cm.
Spiky on ujohko alkun , mutta nopeasti hän rohkaistuu ja reipastuu kun antaa vaan hiukan aikaa. Poika on löydetty kurjista olosuhteista, joten hiiukan vielä epäilyttää aina uudet ihmiset. Vaikka pelottaakin aluksi ei kuitenkaan halua puolustautua mitenkään vaan vetäytyy kauemmaksi tarkkailemaan.
Spiky tykkää kovasti koirakavereista ja toki rohkea kaveri kotona olisi Spikyn mieleen.
Spiky kastrroidaan ja rokotuksetkin on jo aloitettu. Tämä poika olisi valmis matkustamaan pian uuteen omaan kotiin.
#unkarissa #uros

3b
b11
bundas
b411
b5111
b6
bu

BUNDAS


Bundas on n. 11 v uros, joka ilmeisesti oltuaan koko elömnsä kotikoirana hylättiin tappotarhalle koska tuli vanhaksi. Poika oli tietysti kauhuissaan tilanteeesta ja tarhalta otettiin yhteyttä yhteistyöhenkilöömme ja pyydettiin jospa hän voisi hakea pojan turvaan ja etsiä virkeälle kotikoiralle uuden kodin.
Bundas toivoisi vielä omaa kotia eläkepäivikseen missä saisi köllötellä sohvalla ja nauttia hyvästä ruoasta, oman emännän/isännän vieressä rapsutuksia saaden. Tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen eikä näytä olevan mitään ihmisiäkään vastaan.
Bundas on ikänsä vuoksi yhdistyksen erityisadoptio.
Bundas on kastroitu ja rokotuksetkin olisi jo voimassa. Tämä virkeä pappa olisi siis valmis omaan kotiin.
#unkarissa #uros

mina
mina2
mina3
mina22
mina33
mina43
mina55

MINA


Mina on pikkuinen Vizsla mix tyttönen, jolla ikää n. 4-5 v.
Mina on erittäin ystävällinen ja kiltti koirille sekä ihmisille. Nauttii ihmisen huomiosta kovin ja oikein nojautuu vastaanottamaan hyväilyjä.
Mina on antanut kovin rauhallisen koiran vaikutelman, mutta toki hän tarvitsee rodunomaisesti aktiviteettia eli tämä tyttö ei ole ihan pelkästään sohvalla köllöttelijä.
Mina on steriloitu ja rokotukset aloitettu, tyttö olisi siis pian valmis omaan kotiin.
#unkarissa #narttu

puli 1
puli 2
puli 3
ppu
ppuli

PULI POIKA


Tämä herra on ehkä aito rotunsa komea edustaja, joten rodun ominaisuuksiin voi tarkemmin tutustua vaikka netissä. Ikää pojalla on arvioitu olevan 2-3v, poika on pelastettu tappotarhalta joten tarkkaa tietoa ei taustoista ole. Aktiivinen poika joka on todella ystävällinen muille koirille sekä kaikille ihmisille.  Rokotukset kunnossa ja kastroitu, joten olisi valmis valloittamaan oman ihmisen sydämen ja sohvan sekä toimimaan myös ulkoiluttajana säässä kuin säässä. Puli on älykäs ja aktiivinen koira , joka vaatii omistajaltaan samoja ominaisuuksia. Jotain kivaa tekemistä aivoille ja kropalle yhdessä omistajan kanssa olisi tämän pojan unelma!


robbi
robbi1
robbi2
robbi3

ROBBIRobbi on n. 2-3 v uro joka on pelastettu tappotarhalta. Pojan menneisyydestä ei voi paljon kertoa, mutta eipä menneisyys tätä poikaa harmita, vaan vaikuttaa äärimmäisen optimistiselta nuorelta mieheltä. 
Robbi on reipas, iloinen ja suht vauhdikas ilopilleri, joka haluaisi varmasti samanhenkiseen kotiin
Robbi tulee hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa, eikä ihmisiäkään aristele. Sopisi varmasti myös lapsiperheeseen, mikäli lapset osaavat olla koiran kanssa.
Kastroitu ja rokotukset kunnossa. Robbi on hurmannut Unkarissa kotihoidossa kaikki kauniilla silmillään

rubby u2
rubby unk
rubbyu2
rubyu

RUBYRuby on nuori neito, jolla ikää arviolta 1-2v. Hänet on pelastettu tappotarhalta, joten varmaa tietoa menneisyydestä ei ole. Tyttö on kuitenkin kaikille ihmisille todella ystävällinen ja herttainen, myös koirakaverit on kaikki oleet ok neidin mielestä. Mukava pikkukoira joka ei vie liikaa tilaa mutta on kiva lenkkiseuralainen ja kainaloinen. Steriloitu ja rokotukset kunnossa ja olisi valmiina matkustamaan ikiomaan kotiin joka sitoutuu tähän herttaiseen neitiin loppuelämäksi.

zs
zso
zsohia4
zsop1
Zsophia
zsophia2
zsophia5

ZSOPHIA


Zsofia on n. 5-6 v tyttä, joka on haettu turvaan ahtaasta koiria täynnä olevasta tarhasta yhteistyökumppanimme maatilalle.
Zsofia on kiltti ja rauhallinen tyttö, josta saa todella sydänystävän ja joka varmasti osaa arvostaa omaa kotia kaiken kokemansa jälkeen. Rokotukset aloitettu ja tyttö steriloidaan pian, olisi valmiina omaan rakastavaan kotiin.

nan1
nan3
nana
nana2.

NANA


Pikkuinen Nana on neito , jolla ikää arviolta 6-7 vuotta. Tyttö on pelastettu tappotarhalta , joten menneisyydestä on vaikea kertoa mitään. Kovin ystävällinen pieni sylikoira Nana on ja tulee loistavasti toimeen myös muiden koirien kanssa. Nanassa on jo iän tuomaa rauhallisuutta ja viisautta, koira parhaassa iässä! Suloinen pikkuinen kaveri kävelylenkeille, marjastuskaveriksi, elokuvia katselemaan sohvalle.... Nana on steriloitu ja rokotusohjelmakin hyvällä mallilla, pian valmiina matkustamaan omaan rakastavaan kotiin.

sammy3
sammy4
sammy5
sammy6
sammy7
sammy8
sammy2

SAMMY


Sammy on  komea uros, jolla ikää arviolta n. 6-7 v. Myös Sammy on pelastettu tappotarhalta, syytä ei voi jälleen kerran ymmätää niin hieno mies on kyseessä.
Sammy on luonteeltaan mukava, ystävällinen ja kiva koira. Haluaa miellyttää omaa ihmistä ja on nopea oppimaan uusia asioita. Tällaista koiraa on kiva kouluttaa!
Hienosti tulee toimeen myös muiden koirien kanssa. Sammyssa vaikuttaisi olevan paljon Vizlaa, ellei sitten ole kokonaan Vizla, joten mikäli rotu ei ole tuttu niin käy ihmeessaä lukemassa netistä lisää rodun ominaisuuksista.
Aktiivinen harrastekoira. Ei ehkä nauti ihan ison kaupungin keskustassa asumisesta, vaan vaatii pitkiä metsälenkkejä, oivallinen vaelluskaveri.
Sammy kastroidaan pian. Rokotukset kunnossa. 


lina
lina2
lina3
lina4
lina5

LINA


Lina on n 1 v sirokokoinen narttu.
Lina oli kotikoirana ja hetken ehti nauttia kotikoirana olosta, kunnes perhe lähti maasta eivätkä ottaneet koiraa mukaan. Lina on kuitenkin todella ystävällinen ja herttainen tyttö , joka suhtautuu avoimesti koirakavereihin eikä tunnu olevan kovia traumoja kokemastaan huolimatta

Linalle etsitään loppuelämän kotia, jossa saa turvallisin mielin nauttia olostaan.
Mukava nuori koira josta saa upean kaverin. Steriloidaan pian. Rokotukset kunnossa. Tämä tyttö on valmiina matkustamaan omaan kotiin.


lina22
ll7
lle
ll222
ll334
ll4
ll555
ll6

LINA JA LOLA


Lina ja Lola ovat 1-2 v sisarukset.
Säkäkorkeus molemmilla on vajaa 50 cm ja painoa n 15-17 kg
Molemmat ovat iloisia ja reippaita koiria. Sopeutuneet myös muiden koirien kanssa elelyyn hyvin. Näille etsitään kotia joko yhdessä tai erikseen. Mikäli haluat kivan lenkkeilykaverin säähän kuin säähän tässä voisi sellainen olla. Rokotukset voimassa ja steriloinnit tehty, valmiina matkustamaan

Urho
Urho2
Urho

URHO


Tämä pikkuinen heitetty ilmeisesti autosta kuumuuteen ja jätetty vaeltamaan yksin maantielle. Sieltä hänet poimittiin turvaan ja mielellään lähti mukaan. Selkeästi ollut jonkun kotikoirana eikä pahemmin vieraita ihmisiä pelännyt, luotti että pääsee turvaan ja saa juomista ja syömistä. Todella herttainen n 4 vuotiaaksi arvioitu poika joka kastroidaan pian ja rokotusohjelma aloitetaan. Nimesimme pojan Suomalaisittain Urhoksi, jospa joku täältä Suomesta tälle urhoolliselle selviytyjälle tarjoaisi sen oman loppuelämän turvan ja kodin.

Coyon
Coyon2
Coyon3

COYIN


Coyin on n. 3.v saksanseisoja mix?

Hänet on pelastettu tappotarhalta

Lisätietoa tulossa

toni
Toni2
Toni3
Toni4

TONI


Toni on n 2v pointteri poika.

Aktiivinen seurallinen koira, jolle etsitäänkin aktiivista kotia, jossa saa tarpeeksi touhuta.

Mukava koira vaikka erilaisiin harrastuksiin. Kastroitu ja rokotukset kunnossa.