Unkarissa olevat koirat


KOIRAT UNKARISSA


Nämä kodittomat koirat ovat tällä hetkellä Unkarissa yhteistyötarhallamme tai kotihoidossa,  ja adoptoitavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut jostakin koirasta, siirry ensin kotiselvityssivulle täyttämään lomake. Jatketaan sitten yhdessä neuvotteluja ja sovitaan kotikäynnistä.


Huom! Sivuja päivitetään kerran, pari kuukaudessa. Tuoreimmat kuulumiset ja viimeisimmät kuvat löytyvät Facebook-sivuiltamme oheisen linkin kautta. Facebook-sivuillamme on paljon lisää kotia etsiviä, tervetuloa tutustumaan!


Huomioithan että kauttamme adoptoitavat koirat eivät ole n.s. rotukoiria joilla rotupaperit mukana. (Saattaa olla että jotkin koiristamme sitä ovatkin ja joillain on ns.. paperitkin. Adoptioon tulevat koirat ovat aina n.s. sekarotuisia ja mahdolliset rotupaperit hävitetään.)

 


Tämän sivun kuvat aukeavat isommiksi kun viet hiiren niiden päälle.


Muista ystävällisesti noudattaa ohjeita ja soittoaikoja:

  1. Lue ohjeet adoptiosta
  2. Täytä kotiselvitys
  3. Soita SOITTOAIKANA
Eco_6
Eco_1
Eco_4
Eco_2
Eco_5

Eco


Uros, n. 6 v.


Kaunis siperian husky mix uros Eco tuotiin Svenjan tarhalle, koska hänestä haluttiin eroon. Tarhalla hän on laumassa pidetty, utelias, ennakkoluuloton ja periaatteessa kaikesta kiinnostunut. Ikää on pojalla nyt noin 6 vuotta.

 

 

Rotunsa mukaisesti rakastaa Eco ulkoilua, joten hän ei etsi kotia sohvaperunana, vaan toivoo aktiivista harrastavaa kotia. Toivomme hänelle hyvää ja lajinmukaista kotia, missä olisi koirakaveri häntä odottelemassa.


Tulee asianmukaisesti kuntoon laitettuna, kun koti löytyy.Zseus_5
Zseus_3
Zseus_1
Zseus_2
Zseus_4

Zseus


Uros, n. 8 v.


Zseus dumpattiin tarhalle, kun hänen omistajansa menehtyi, eivätkä sukulaiset halunneet hänestä huolehtia. Onneksi yhteistyötahomme Unkarissa haki pojan tarhalta ja Zseus sai mahdollisuuden uuteen hyvään elämään Suomessa.

 

Zseus on ystävällinen ihmisiä ja muita koiria kohtaan.Rex_1
Rex_2
Rex_4
Rex_3
Rex_5
REx_7
Rex_6

Rex


Uros


Rex viihtyy hyvin laumassa, mutta kotona se haluaa olla "ainoana koirana", koska se on hyvin ihmisläheinen. Se on hyvin uskollinen ja luotettava omistajalleen.Bogar 9
Bogar 6
Bogar 8
Bogar 7
Bogar 3
Bogar 4
Bogar 5

Bogar


Uros, n. 2 v.


Parivuotias Bogar on isokokoinen uros, joka tuotiin Svenjalle koska ei ollutkaan aikaa näin suuren koiran hoitoon (säkä n. 70 cm). Hänet oli adoptoitu pentuna ja heille tuli varmasti yllätyksenä, että koirasta kasvoikin niin suuri. Niinpä poika heivattiin tarhalle. Svenja maatilalla hän elelee isossa koira laumassa ja on ok kaikkien kanssa.


Bogar tarvitsee aktiivisen kodin, joka ymmärtää, että Bogar arkailee jotain tilanteita. Hänelle etsitään kotia, missä on koirakamu hänelle seuraksi. Poika sopii vain omakotitaloon.


Kastroitu ja rokotettu, joten poika on valmis matkaamaan loppuelämän kotiin.


Aktiivimme kertomaa helmikuun 2024 vierailulta:
”Bogar on mainio tapaus, vieraillessani maatilalla Bogas leimaantui minuun heti. Hän kulki uskollisena vierellä ja odotti aina aitausten ulkopuolella, kun kävin kuvaamassa muita koiria. Tähän koiraan ihastuin kyllä koko sydämestäni, ja tästä saa kyllä joku todella upean ja uskollisen ystävän. Olemukseltaan oli ihmisen kanssa rauhallinen, vaikka välillä innostuikin kavereiden kanssa leikkimään. Upeasti otti myös kaikki uudet koirat vastaan. Todella älykäs poika ❤”


Nemo_2
Nemo
Nemo_3

Nemo


Uros, n. 1 v.


Nemo on noin vuoden ikäinen uros.


Lisätietoa tulossa.


Oscar_2
Oscar_1
Oscar_3
Oscar_4

Oscar


Uros, n. 2 v.


Komea Oscar on parivuotias saksanseisoja. Hän oli hetken kotikoirana, mutta perheellä ei ollut aikaa aktiiviselle koiralle.


Poika on nopeasti oppiva. Hän etsiikin aktiivista, harrastavaa, koirakokenutta kotia.Max_2
Max_3
Max_1
Max_4

Max


Uros, n. 3 v.


Max on upea, arviolta 3-vuotias, leikkisä ja ihmisläheinen poika. Hän on selkeästi mielellään oman ihmisen tekemisessä mukana ja kernaasti myös haastaa omistajan mukaan vaikka pallopeliin.


Sopuisasti elelee isossa laumassa muiden kanssa. Kastroitu ja rokotukset kunnossa, täysin valmiina omaan kotiin.Stacey_2
Stacey_5
Stacey_6
Stacey_1
Stacey_4'
Stacey_3

Stacey


Narttu, n. 2 v.


Stacey on 2 v upea tyttö, joka todella rakastaa kaikkia ihmisiä koko olemuksellaan. Vauhdikas neito, joka tarvitsee rotutyyppiä ymmärtävän ihmisen ja paljon liikuntaa.


Tyttö on valmiina omaan kotiin, sillä hänet on steriloitu ja rokotukset ovat kunnossa. Elelee yhden ison pojan kanssa ja päivät kuluvat leikkiessä ja juostessa. Kropasta näkee, että kesäkunnossa ollaan.Mina ja Malu_3
Mina ja Malu_1
Mina ja Malu_5
Mina ja Malu_2
Mina ja Malu_4
Mina ja Malu

Mina (varattu Saksaan) ja Malu vielä vapaana


Narttu ja uros, n. 1 v.


Upeat ja vauhdikkaat vuoden ikäiset sisarukset, jotka on pelastettu turvakotiin Unkarissa. He ovat todella ihmisrakkaita ja energisiä nuoria koiria. Menevät siis mainiosti omiin erillisiin koteihin, vaikka nyt asuvatkin yhdessä yhden aran koiran kanssa.


Steriloitu/kastroitu ja rokotukset kunnossa, joten nämä nuoret karvakamut ovat valmiina lähtöön omiin rakastaviin koteihin. Kotien tulisi olla liikunnallisia ja aktiivisa.


Reka_5
Reka_1
Reka_2
Reka_3
Reka_4
Reka_6

Reka


Narttu, n. 5-6 v.


Reka on todella sosiaalinen ja ihmisrakas tyttö, jolla on ikää noin 5–6 v. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. On leikkisä ja aktiivinen.

 

Reipas ja rohkea koira, joka sopii vilkkaaseenkin ympäristöön. Urheilulliseen perheeseen loistava lenkkikaveri. Saattanut olla ihan perhekoiranakin, koska suurempia traumoja ei tytöllä ole, vaikka hänet olikin sitten tappotarhalle hylätty. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Valmiina omaan kotiin, joka ei enää tyttöä hylkää.Egon_5
Egon_3
Egon_1
Egon_4
Egon_2

Egon


Uros, n. 5 v.


Egon on vuonna 2019 syntynyt poika, joka tuli yhteistyökumppanimme luo omistajan kuoltua. Tämä herra on siis asunut koko elämänsä kotikoirana. Komea poika tästä saadaan pesun ja trimmin jälkeen.


Egon on ymmärrettävästi hieman hämmentynyt uudesta tilanteesta, mutta sopeutunut maatilalle hyvin muiden koirien kanssa. Kastroidaan ja kaikki rokotukset päivitetään.


Tämä poika olisi valmiina löytämään uuden kodin itselleen ja siellä jatkamaan kotikoiran elämää.

Louis_15
Louis_16
Louis_11
Louis_12
Louis_13
Louis_14

Louis


Uros, n. 4 v.


Louis on vuonna 2020 syntynyt, todella ihmisrakas poika. Omistaja hylkäsi tämän pojan tappotarhalle. Syynä ilmeisemmin jälleen se, että koira tuli vanhaksi/kasvoi isoksi.


Lisää tietoja tulossa

Marlo_1
Marlo_4
Marlo_2
Marlo_3

Marlo


Uros, n. 1-2 v.


Arviolta 1-2-vuotias siro Marlo-poika etsii kotia.


Lisää tietoja tulossa

Zeus_3
Zeus_2
Zeus_1

Zeus


Uros, 11 v.


Täällä olisi tällainen herrasmiespappa omaa kotia vailla!


15.11.2012 syntynyt Zeus on elänyt koko elämänsä kotikoirana ja hänen yhteistyökumppanillemme päätymisen takana onkin tyypillinen tarina: koira tulee vanhaksi, niin siitä halutaan päästä eroon. Omistaja toi Zeuksen lopetettavaksi mutta eläinlääkäri ei suostunut tervettä, iloista ja ystävällistä poikaa tappamaan. Yhteistyökumppanimme otti hänet turviinsa ja haluaisimmekin antaa tälle todella ystävälliselle ja sympaattiselle pojalle vielä iloiset eläkepäivät rakastavassa kodissa.


Zeus sopeutui hienosti maatilan isoon laumaan. Ainoa miinuspuoli on vaan liian pienet uima-altaat: Tämä poika nauttisi varmasti järvi-Suomen kesästä! Zeus on yhdistyksen erityisadoptio ikänsä puolesta. Kastroidaan ja rokotukset kunnossa.

Curly_3
Curly_4
Curly_2
Curly_1

Curly


Narttu, n. 2 v.


Curly on nimensä mukaisesti todellakin kiharaturkkinen tyttö. Tämä arviolta parivuotias tyttö on juuri pelastettu yhteistyökumppanimme luo maatilalle ja rokotukset aloitettu. Tappotarhalle päätynyt neito sai nyt toisen mahdollisuuden elämälleen.


Steriloidaan pian ja pöyheä pehko lyhennetään varmasti myös kesämalliin. Lisää tietoja tulossa.

Clark_5
Clark_1
Clark_3
Clark_6
Clark_2
Clark_7
Clark_4
Clark_8

Clark


Uros, n. 2-3 v.


Clark on noin 2–3-vuotias poika, joka on pelastettu yhteistyökumppanimme maatilalle tappotarhalta. Pojan taustasta ei tietoa, mutta oletus on, että poika on ollut jonkun kotikoira. Clark on ystävällinen, ja elämän suurista muutoksista huolimatta reipas mies.


Kastroidaan pian ja rokotukset aloitettu. Pian valmiina omaan rakastavaan kotiin.

Blue_6
Blue_1
Blue_3
Blue_5
Blue_10
Blue_9
Blue_2
Blue_4
Blue_8
Blue_7

Blue


Uros, n. 3 v.


Blue on todella komea, arviolta 3-vuotias vizslamix poika, joka on pelastettu tappotarhalta. Upea luonne: tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen ja rakastaa ihmisiä, jotka häntä hoitavat. Tästä saa upean lenkkeily- ja retkeilykaverin.


Kastroitu ja rokotukset kunnossa.

Lilly_3
Lilly_1
Lilly_4
Lilly_7
Lilly_2
Lilly_6
Lilly_5
Lily_1
Lily_8
Lily_2
Lily_3
Lily_4

Lily


Narttu, n. 2-3 v.


Lily on kaunis pointterityttö, jolla ikää noin 2–3 vuotta. Pelastettu Kreikasta Heran ja Samiran kanssa yhdessä ja odottivat turvakotiin pääsyä Saksassa kotihoidossa. Hiukan ujo neiti alussa, hiljainen ja vaatimaton.


Elelee nyt yhteistyökumppanimme maatilalla isossa koiralaumassa sopuisasti. Vieraita ihmisiä tervehtii kauempaa. Tarvitsee arka koiraa ymmärtävän kodin, jossa osataan tukea rohkaistumista. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Ihana kaveri lenkkeilyyn ja päästessään kotielämään varmasti tästä kuoriutuu oikea kainaloinen

Budi_1
Budi_10
Budi_11
Budi_3
Budi_2
Budi_7
Budi_8
Budi_9
Budi_4

Budi


Uros, n. 6 v.


Budi on noin 6-vuotias irlanninsusikoira mix? uros. Hän on lempeä poika, ja eleleekin isossa laumassa maatilalla sopuisasti muiden kanssa. Kastroitu ja rokotukset kunnossa.

Rodun mukaisesti irlanninsusikoira on lojaali omistajalleen. Rotu sopii myös erinomaisesti perhekoiraksi. Ystävällinen ja erittäin viisas.

Lili_2
Lili_1
Lili_3

Lili


Narttu, n. 6 v.


Barbie on noin 6-vuotias tyttönen, joka on pelastettu pentutehtaasta. Herttainen, vielä alistuva tyttö, joka varmasti reipastuu päästessään omaan, huolehtivaan kotiin. Tulee muiden koirien kanssa toimeen. Steriloitu ja rokotukset kunnossa.

.

Tina_8
Tina_10
Tina_9
Tina_7

Tina


Narttu, n. 5 v.


Tina on todella herttainen steriloitu tyttö. Elämä on selkeästi ollut aika kovaa ja tyttö onkin kovin alistuvainen ainakin vieraille ihmisille. Kunhan saa hetken tutustua, alkaa hän jo iloisesti haastamaan leikkiin.


Ikää on tytöllä noin 5 vuotta. Rokotukset kunnossa ja valmiina omaan rakastavaan kotiin. Asustelee Talpin kanssa sovussa samassa tarhassa. Tarhailla vieraillut edustajamme ei kuullut Tinan haukkuvan, vaikka muut haukkuivat ympärillä.

.

Äiti ja pennut_15
Äiti ja pennut_19
Äiti ja pennut_2
Äiti ja pennut_6
Äiti ja pennut_4
Äiti ja pennut_13
Äiti ja pennut_8
Äiti ja pennut_7
Äiti ja pennut_9
Äiti ja pennut_11
Äiti ja pennut_10
Äiti ja pennut_16
Äiti ja pennut_3
Äiti ja pennut_12
Äiti ja pennut_18
Äiti ja pennut_14
Äiti ja pennut_17
Äiti ja pennut_1
Äiti ja pennut_5
Äiti ja pennut_20

Äiti ja pennut


Narttu sekä pennut 4 urosta ja 2 narttua


Äiti on noin 5 kg painoinen ja isä shitsu joten nämä pennut jäävät pieniksi. 4 poikaa ja 2 tyttöä. Reippaita ja päässeet hyvään hoitoon, joten ovat saaneet parhaan mahdollisen alun elämälleen, mitä kahden hylätyn (emä ja isä) koiran pennut vaan voivat saada.


Isä on saanut kodin jo Saksasta, äiti ja pennut vielä vailla koteja. Pennut pääsevät Suomeen noin 16 viikon jälkeen, kunhan rokotukset ovat voimassa. Pennut tulee steriloida sopimuksemme mukaisesti ennen 1 vuoden ikää.


Facebookin puolella videoita näistä pienokaisista.


.

Olga_2
Olga_1
Olga_3

Olga


Narttu


Tässä on niin ihana englantilaistyylinen rouva. Niin touhukas neito, että ei mitään rajaa. Pentutehtaasta juuri pelastettu. Elämän ilo on rajaton, koska kurjuus on takana ja uusi elämä voi alkaa! Aluksi oli hiukan arka, mutta pian lämpeni ja seuraavana päivänä muisti meidät vierailijat jo ja tervehdittiin ns. vanhoina tuttuina.


Sterilointiin menossa ja rokotukset aloitetaan. Tässä olisi kiva tyyppi jollekin, joka ymmärtää tämän tyyppisen rodun tarpeet. Videoita Facebookin puolella.

Samira_11
Samira_2
Samira_14
Samira_12
Samira_8
Samira_16
Samira_15
Samira_10
Samira_9
Samira_6
Samira_13
Samira_5
Samira_7
Samira_3
Samira_1
Samira_4

Samira


Narttu n. 2 v.


Samira on todella herttainen pointterityttö, jolla ikää noin 2 vuotta. Ihmisrakas. Tuli myös loistavasti isossa koiralaumassa kaikkien kanssa toimeen.


Samira on alun perin pelastettu Kreikasta ja oli hetken Saksassa kotihoidossa odottamassa pääsyä turvakotiin. Kuulemma loistava kotikoira myös. Ihana lenkkikaveri ja varmasti käpertyy iltaisin sohvalle lähelle lämmittämään ja jakamaan hellyyttä. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Valmiina omaan kotiin.

Goofy_1
Goofy_3
Goofy_2
Goofy_6
Goofy_5
Goofy_4

Goofy


Uros n. 4 v.


Tässäpä varsin leppoisa pojan pötikkä, jolla ikää noin 4 vuotta. Aito kreikkalainen herrasmies, joka jostain syystä joutunut siellä kadun kasvatiksi mutta nyt pelastettu turvakotiin Unkariin. Sieltä poika etsii uutta mahdollisuutta kotikoiraksi.


Ihana luonne ja sopuisasti elelee isossa koiralaumassa. Ihmisläheinen ja sopii monenlaiseen perheeseen ja lenkkiseuraksi vaikka pidemmällekin vaelluksille. Suloinen herra kaiken kaikkiaan. Kastroitu ja rokotukset voimassa. Valmiina omaan rakastavaan kotiin.

Bella_4
Bella_1
Bella_6
Bella_5
Bella_7
Bella_8

Bella


Narttu, n. 2 v.


Kaunis laumanvartijamix Bella etsii itselleen sitä parasta kotia, omakotitalosta tai rivitalosta. Hän nauttisi omasta pihasta, missä pääsisi tekemään töitä, retuuttamaan keppejä ja vaikka solmuleluja.

Bellaa hoitaneet kuvailevat että on laumanvartijaksi kohtalaisen pehmeä ohjattava mutta toki vaatii ymmärryksen mikä on laumanvartijamix ja että ihminen omaa muutenkin koirakokemusta. Voi siis haukkua vieraasi ja vahtia nurkissakulkijat.

 

Tyttö tarvitsee hihnalenkeille ihmisen, joka ohjaa häntä johdonmukaisesti. Tällöin typyn hihnakäytös pysyy hyvänä. Jos annat koiran rönsyillä, niin oppii kyllä nopeasti nekin tavat, kuten on oppinut oikeissa käsissä hyvän hihnakäytöksen tavatkin.

 

Bella on iso tyttö: säkä noin 70 cm ja painoa noin 40 kg. Steriloitu ja rokotukset kunnossa. Kaikki tämä höystettynä iloisella, vielä vähän juniorihöselön elkeillä toisinaan (saattaa peppu pystyssä ja öristen haastaa omaa ihmistään leikkiin).

 

On iloinen ja omaa ihmistään rakastava❤️Bella etsii kotia vain aikuisperheestä. Hyvä vaihtoehto olisi ihan pelkkä isäntä tai emäntä, varustettuna suurella sydämellä kuten Bellakin❤️